Мис Япония 2024 се отказа от короната
top of page
26.jpg

Постове

  • Снимка на автораСю Славева

Мис Япония 2024 се отказа от короната


Коронясването на новата Мис Япония Каролина Шино предизвика редица дебати дали почетната титла трябва да бъде носена от жена с украински корени. Въпреки че Каролина е натурализиран японски гражданин, повечето коментари по повод престижния приз, който спечели, бяха свързани с това, че тя не носи външните лицеви белези на японците.


Miss Japan retur the crown 2024,  Мис Япония 2024 върна короната
📷 saudigazette.com.sa


Насково в японския таблоид Шуукан Буншун (週刊文春) излезе информация за нейната извънбрачна връзка. Това разкритие автоматично заклейми Шино, превръщайки я персона нон грата.


В изявление от този понеделник от агенцията на Шино казаха, че тя е започнала да се среща с мъжа, вярвайки, че е разведен, но е продължила връзката, след като е научила, че той все още е женен.


Първоначално „не можех да кажа истината поради хаос и страх... Извинявам се на тези, които повярваха в мен и ме подкрепиха“, каза 26-годишната Мис в Instagram.
„Приемам ситуацията сериозно и се отказах от титлата „Мис Япония“, написа вече бившата Мис.

В Япония подобни скандали могат да сринат престижа на известните личности. Много често се стига дотам фенове им да се откажат от тях и дори бъдещите им потенциални работодатели да не изявяват желание за работя с тях.


Подобни публикации

Виж всички
bottom of page